0763 - 21 55 06info@aquarele.se

Kontorsstädning

Kontorsstädning 

Förutom våra tjänster inom hemstädning, så är vi utöver detta ett företag som vänder sig till alla som behöver hjälp med en kontorsstädning. Med hjälp av oss, så kan man på detta viset erhålla en fantastisk arbetsmiljö, som är helt fri från damm och annan smuts. Om man har en ren och fräsch arbetsmiljö, så är förutsättningarna optimala för att kunna arbeta så effektivt och produktivt som möjligt. Om man vill lyckas, så är det alltså en god idé att anlita ett städföretag som vårt, Aquarele Städfirma. Våra medarbetare har alla arbetat inom städbranschen i många år och de vet hur man lyckas med en städning och hur den skall gå till. Genom erfarenhet och kunskap har våra medarbetare fått möjlighet att bredda och spetsa sin kompetens inom städning. De har blivit bättre och mer effektiva när de utför sin kontorsstädning. Detta gör att du som kund alltid kan vara säker på att erhålla en perfekt arbetsmiljö, när du väljer att anlita vår städfirma.

Andra tjänster

Man kan med fördel även anlita oss på Aquarele Städfirma, då man är i behov av bland annat flyttstädning och storstädning. Många av våra kunder, som har flyttat till en annan lokal eller ett annat hem,  har tyckt att det har varit skönt att slippa genomföra flyttstädningen och i stället kunnat fokusera på att ordna det mer administrativa. Om man har ett stort hus eller lägenhet, så kan storstädningen bli dryg och arbetsam. Varför inte då anlita oss på Aquarele Städfirma för detta ändamål? Våra medarbetare är mycket kunniga och de har hjälpt många kunder med just storstädning.

Vi ser verkligen fram emot att kunna hjälpa dig i behov av någonting inom kontorsstädning eller någon annan typ av städning i Vasastaden, Solna eller på Lidingö.